Coene, Puype en Jonckheere Accountants

Het kantoor CPJ Accountants is sinds 1 juli 2011 ontstaan uit de associatie van 3 accountants/belastingconsulenten: Kurt Coene, Stijn Puype & Kristof Jonckheere. Het kantoor is erkend als accountant en als belastingconsulent bij het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (IAB).

Kurt Coene is reeds sinds 1987 ononderbroken lid van het IAB en om de verdere groei van het voormalige accountantskantoor “Coene Accountants” te kunnen verzekeren werd er uitgekeken naar competente partners, dewelke gevonden werden in de persoon van Stijn Puype en Kristof Jonckheere.
Deze jongere accountants/belastingconsulenten kunnen echter ook al terugvallen op een jarenlange beroepservaring in diverse gerenommeerde accountantskantoren en hadden ook reeds de eerste stappen gezet in de uitbouw van een eigen accountantskantoor.
Door de krachten te bundelen zijn zij er echter van overtuigd dat zij hun bestaand, en potentieel, cliënteel nog beter van dienst zullen zijn door op elkaars kennis en ervaring te kunnen steunen.

Ondertussen is het kantoor reeds uitgegroeid tot een kantoor met 3 vestigingen en 10 medewerkers.